Eğitimde 1 Adım Ötesi Zirvesi, “Özgürleştiren Sınırlar” Temasıyla Dördüncü Kez Düzenlendi
nun eğitim ve kültür vakfının düzenlediği eğitimde 1 adım ötesi zirvesi’nin dördüncüsü, 23 kasım 2...
ECO - TREKKİNG Programı
şile ilçesinin ulupelit köyü'nde tamamen doğal bir ortamda eco-trekking etkinliği gerçekleştirildi...
PDR Veli Atölyesi
psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi tarafından düzenlenen “beni duymuyor, yerinde durmuyor:...
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
öğrencilerimiz, cumhuriyet’in 101. yılını coşku içinde kutladı. tiyatro ve oratoryo gibi anlamlı p...
NUN Çocuk Atölyeleri
ebru atölyesi ebru sanatı, çocukların el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine ya...
NUN Dijital Yaz Okulunda Dersler Tamamlandı!
Temmuz ayında hayata geçirdiğimiz Dijital Yaz Okulu programı ile gençler geleceği bugünden deneyimleme şansına kavuştu.
Lise düzeyinde pek çok farklı okuldan 260 öğrencinin katılım sağladığı dijital programda öğrenciler 17 farklı branştan bireysel gelişimleri adına ihtiyaç duydukları dersleri seçerek lisans eğitimine giriş derslerini deneyimledi. Bu sayede gençler hayata ve lisans eğitimine hazırlanırken, pek çok yeni insanla tanışarak yeteneklerini keşfetme imkânı da buldu.
Akademisyen Dr. Ahsen Utku, ETI kurucusu Sara Minkara, İletişim profesyoneli Ali Saydam, TRT Spikeri Mennan Şahin gibi dünyaca kabul görmüş üniversite ve kurumlardan 18 farklı eğitmen tarafından toplamda 63 saat online ders gerçekleştirildi.
Eğitmenlerden Şef Çiğdem Seferoğlu, “Meslek seçimi ve kariyer planlaması için örnek rol model olmak, mesleğin zorluklarından çok misyonuna önem vermenin kıymetini aktarabilmek benim adıma çok keyifliydi. Çok teşekkür ediyorum.” dedi. Dr. Furkan Eris, “Beni de programa dâhil ettiğiniz için teşekkür ederim. Gençlerin heyecanı beni çok mutlu etti. Gördüm ki genç nesil gerçekten güzel yerlere gidiyor.” açıklamalarını yaptı.
NUN Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Tamer Yılmaz, “Oluşturduğumuz dijital yaz okulu programı ile öğrencilere ilgi duydukları alanlarda kişisel gelişimlerine destek olmayı, kendi beceri ve kapasitelerini keşfetmelerine yardımcı olmayı ve lisans tercihi yapacak öğrenciler için geleceğe dair kararlarını daha iyi şekillendirmelerini sağlamayı hedefledik. Yapay zeka, genetik, liderlik, gastronomi, iletişim aklınıza gelebilecek her branşı programa dâhil etmeye çalıştık. Böylece öğrenciler dersler boyunca ilgi alanları doğrultusunda merak ettikleri tüm sorulara birinci ve en donanımlı kaynaklardan cevap alarak eşsiz bir deneyim kazandı.” dedi.