Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Chaucer College Dil Okulu

17 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında İngiltere’de 26 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Chaucer College Dil Okulunda eğitim gören ortaokul öğrencilerimiz, programlarını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar.

Öğrencilerimiz, dil becerilerini geliştirmekle kalmayıp yapılan gezi, etkinlik ve aktivitelerle sorumluluk üstlenme, problem çözme ve karar verme gibi önemli yeteneklerini de geliştirme fırsatı buldular. Eğitim süresince edindikleri deneyimler sayesinde kişisel ve akademik becerilerini de geliştirdiler.

Chaucer College’da geçirilen iki haftalık bu programda öğrenciler, yetkin öğretmenler eşliğinde haftada 21 saat Genel İngilizce dersi aldılar. İlk gün yapılan seviye tespit sınavı sonucunda belirlenen sınıflarda gruplar hâlinde eğitim gördüler. Program sayesinde farklı kültürleri tanıma ve anlama fırsatı bulan öğrencilerimiz, yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal becerilerini geliştirdiler. Ayrıca, yapılan proje çalışmaları, öğrencilerimize uluslararası bir perspektif kazandırarak onların gelecekteki eğitim ve kariyer hayatlarına önemli katkılar sağladı.

Placeholder Placeholder Placeholder